Tot over een jaar! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martijn en Marion - WaarBenJij.nu Tot over een jaar! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Martijn en Marion - WaarBenJij.nu

Tot over een jaar!

Door: Marion en Martijn

Blijf op de hoogte en volg Martijn en Marion

04 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam

Vandaag was het zover, ons echte afscheidsfeestje. Na maanden van sparen, bedenken, fantaseren, plannen en voorpret stappen wij morgen het vliegtuig in. Via Atlanta zullen wij in Rio de Janeiro landen, onze eerste bestemming in Zuid-Amerika. Vervolgens zullen wij via Argentinië, Chili, Bolivia, Peru en als laatste land Ecuador een stukje van het mooie Zuid-Amerika gaan verkennen. Na deze zes maanden vertrekken we naar Aruba om daar hopelijk zes maandjes te relaxen, surfen, wonen en werken en daarna weer huiswaarts te keren.

Wij willen iedereen bedanken voor de geweldige afscheidfeestjes, knuffels, cadeautjes en alle goede wensen. Wij gaan ons best doen om er een onvergetelijk jaar van te maken en jullie van onze belevenissen op de hoogte te houden via deze site!

Liefs Martijn en Marion

• 04 Oktober 2009 - 18:46

Kim:

Dag dushi's!!!
    Ga jullie missen!

Kus

• 04 Oktober 2009 - 19:05

Corina:

Nog een paar uurtjes, dan gaan jullie de lucht in.. Damn, die hormonen..

• 04 Oktober 2009 - 19:11

Stephanie:

Hey Marion en Martijn,

Het is niet meer gelukt om die kant op de komen voor jullie vertrek.
    Als jullie terug zijn zeker een keer afspreken. Duurt wel een jaartje maar dan hoop ik dat bij mij ook weer alles loopt.

Heeel veeel plezier en ik ga jullie volgen via deze site.

groetjes X

• 04 Oktober 2009 - 19:47

Nicoline En Jeroen:

kanjers, ik heb jullie site gevonden, was een super gezellige dag vandaag met gemengde gevoelens.
    wij gaan jullie missen.

we volgen jullie, xxx nikkie, joep en de kids.

• 04 Oktober 2009 - 19:55

Eveline:

We blijven jullie zeker volgen! Gek idee dat jullie straks echt een jaar weg zijn.. (snik) Morgenochtend vroeg gaan we echt afscheid nemen..
    Dikke nachtzoen!

• 04 Oktober 2009 - 20:24

Manon:

Lieve dushi's, heel veel plezier en geniet er van! Ga jullie missen, en heb niet eens last van hormonen.......

Dikke kussen!

• 04 Oktober 2009 - 21:40

Rick:

Hey zuid-amerikanen!

Veel plezier daar, wij zijn in Nieuw Zeeland, volgende maand weer terug naar Australie en dan richting Perth!

Geniet ervan en schrijf maar mooie stukjes die wij dan weer kunnen lezen!

Kim en Rick

• 05 Oktober 2009 - 08:00

Ilse:

Net afscheid genomen op schiphol, snik snik...
    Maar zal jullie op de voet volgen!

zal jullie missen,
    dikke kus

• 05 Oktober 2009 - 10:21

MamaNel:

Jullie zitten in het vliegtuig, dus nu is het echt begonnen! Maak er een fantastisch jaar van en kom heelhuids terug aub, met veel leuke verhalen. Ps groeten van troet.

• 05 Oktober 2009 - 10:54

Frans En Willy:

Hoi lieverds,
    Na een lange reis, kunnen jullie nu volop gaan genieten in Rio. Hoop dat de vlucht mee gevallen is. Jullie hadden in ieder geval leuke, gezellige dingen om te lezen, dan gaat de tijd wel snel. Papa gaat nu naar z'n werk en ik duik lekker even terug m'n bedje in. Had niet zo lekker geslapen afgelopen nacht, dus dat ga ik lekker even inhalen. Was erg gezellig gister, het feestje en het stamppottenbuffet. En nu maar aan de steaks!!

Kus papa en mama

• 05 Oktober 2009 - 11:29

Laura:

zo wanneer zouden jullie dit lezen?? daar gaan wel wat uurtjes overheen denk ik. Jullie zijn nog lekker aan vliegen ik hoop dat alles goed gaat :) xx zusje

• 05 Oktober 2009 - 14:18

Aniek:

Gister ook nog even langsgeweest maar ik wilde jullie nogmaals een heel leuk, leerzaam en fijn jaar toewensen!
    Ik heb de site gevonden dus we houden jullie in de gaten!
    Groetjes!

• 05 Oktober 2009 - 18:20

Rob En Jolien:

Hey (schoon)zus en (schoon)zwager,

Veel plezier straks in Rio. Hopelijk is de vlucht goed verlopen. We hebben inmiddels al een headset aangeschaft dus skypen gaat helemaal goedkomen!

• 06 Oktober 2009 - 13:54

Jacqueline / Leo:

Jullie vlucht goed verlopen? Bagage ook goed en kompleet aangekomen?????(geintje).
    veel plezier, groetjes
    leo en jacqueline x

• 06 Oktober 2009 - 18:53

Kim:

Hey schattpetatten,

Hoe was jullie reis? Maar snel even een verslagje erop knallen hoor ;)

x

• 07 Oktober 2009 - 11:46

Suus En Matthijs:

Hey Martijn en Marion,

We hoorden net al van je moeder dat jullie goed aan zijn gekomen in Rio.
    We zijn nieuwsgierig naar jullie eerste bericht en de eerste foto's natuurlijk!;)

Groetjes

• 07 Oktober 2009 - 20:34

Matthijs:

Zo, Ik neem aan dat jullie inmiddels al je eerste latijns-amerikaanse biertje genuttigd hebben na zo'n lange reis......
    Hier is het in ieder geval k** weer, dus jullie missen niets!
    Geniet ervan en An en ik zijn benieuwd naar jullie avonturen.

groeten vanuit de v. Swietenstraat!

• 14 Oktober 2009 - 19:48

Tineke:

Hallo Martijn en Marion,

Ik heb jullie eerste verhaal gelezen. Onwijs leuk. Ook de foto's Ik zal jullie blijven volgen.

Geniet lekker.

Liefs, Tineke